Actueel
nPK, Paardenpraktijk Kersten houdt u graag op de hoogte van ontwikkelingen, nieuwtjes en interessante wetenswaardigheden op het gebied van de gezondheid en het welzijn van paarden, pony's en ezels. Daarnaast vindt u hier nieuwsberichten vanuit onze praktijk.AVG
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Een aantal relevante formulieren zijn hieronder te vinden.

                 behandelovereenkomst
                 betalings opties
                 privacy reglement
                 aanvraagformulier inzage gegevens

Nieuwe hindernis
nPK, Paardenpraktijk Kersten sponsort een hindernis voor LR de Nunspeetse Ruiterclub en PC Klein maar Dapper
Equine Influenza in Nederland
download hier informatie over de recente golf van equine influenza in Nederland
Uitbreiding dienstverband
Vanaf 1 januari  2019 gaat nPK Paardenpraktijk Kersten voor de diensten voor spoedgevallen bij paarden naast de reeds bestaande samenwerking met Paardenkliniek de Veluwe uit Heerde ook samenwerken met Paardenkliniek Wapenveld.
Dit betekent dat er aan uw paard of pony altijd uitstekende zorg geboden wordt door een  door GGP Erkende Paardendierenarts uit een van deze klinieken.
In de diensten kunt u dus een paardendierenarts van een van de andere klinieken treffen.  De samenwerkende praktijken houden onderling contact over lopende behandelingen en onderlinge bereikbaarheid in het geval van patienten met een relevante of recente ziektegeschiedenis.
Na de dienst zal de patint door de dienstdoend arts overgedragen worden aan de eigen praktijk. Facturatie zal zoals u gewend bent, door de eigen praktijk plaats vinden.

Dianne 50 jaar en EnPK, Paardenpraktijk Kersten 7,5 jaar!
Verjaardag! Dianne vierde haar 50ste verjaardag en EnPK, Paardenpraktijk Kersten bestaat inmiddels 7,5 jaar. In plaats van kadootjes, hebben de feestgangers geld gedoneerd voor een goed doel.
Dianne heeft een cheque van 1250 overhandigd aan "Stichting GRIP op je leven".
Vakantie
nPK, Paardenpraktijk Kersten is op vakantie van vrijdag 31 januari 2020 tot vrijdag 7 februari 2020.